evaluatietechniek Peter Zinn Evaluation Speech Tips

Peter spreekt over evaluatietechniek en we luisteren

Evaluatietechniek is een vaardigheid die iedereen kan gebruiken. Op het werk en buiten het werk komen we situaties tegen die beter kunnen. Maar wat kunnen we erover zeggen om dingen beter te maken? En hoe moeten we het op een positieve, behulpzame manier zeggen? Als je het nog niet weet, is het echt de moeite waard om te leren hoe je een goede evaluatietechniek kunt gebruiken.

Dus, hier is een uitroep naar mijn buddy Peter Zinn, de kampioensspreker en presentatietrainer. Hij is een enthousiaste en opwindende spreker die zijn kennis royaal deelt met de rest van ons. En nu heeft hij een korte trainingsvideo gemaakt voor leden van Toastmasters International (een organisatie voor spraak- en managementtraining). Maar deze video is echt voor iedereen. Daarin deelt Peter de drie belangrijkste kenmerken van een goede evaluatietoespraak.

Bekijk ook de eigen trainingswebsite van Peter www.speakfreak.eu. En trouwens, Peter maakt ook deel uit van het Speaking Arts International-team samen met enkele andere zeer getalenteerde trainers.