evaluatietechniek Peter Zinn Evaluation Speech Tips

Wat Peter ons kan leren over evaluatietechniek

Goed kunnen evalueren is een vaardigheid die iedereen kan gebruiken. Op het werk, maar ook buiten het werk komen we situaties tegen die beter kunnen. Maar wat kunnen we erover zeggen om dingen te verbeteren? En hoe moeten we het op een positieve, behulpzame manier brengen? Mocht je dit nog niet onder de knie hebben, dan is het leren van een goede evaluatietechniek echt de moeite waard.

Evaluatietechniek uitgelegd

Mijn maatje Peter Zinn, kampioenspreker en presentatietrainer, kan je dit als geen ander leren. Hij is een enthousiaste spreker die zijn kennis graag royaal deelt met anderen. Daarom heeft hij een korte trainingsvideo gemaakt voor leden van Toastmasters International (een organisatie voor spreek- en managementtraining). Deze video is echter voor iedereen interessant. Peter deelt namelijk de drie belangrijkste kenmerken van een goede evaluatietechniek.

Op de trainingswebsite van Peter vind je meer informatie:  www.speakfreak.eu. Zelf training van Peter krijgen? Hij maakt ook deel uit van het Speaking Arts International-team, samen met enkele andere zeer getalenteerde trainers.