TEDx Speaking Tips can be used in all your presentations

Overweeg je te spreken op een TEDx evenement, maar weet je niet waar je moet beginnen? Als sprekerscoaches hebben we het voorrecht gehad om de sprekers van TEDx Amsterdam te coachen. We kunnen je helpen je voor te bereiden op je volgende spreekkans met TEDx Spreektips.

TEDx Spreektips

Hier zijn een paar TEDx Spreektips om in gedachten te houden als je geïnteresseerd bent in het spreken op een TEDx evenement:

  • Focus op onderwerpen die het wereldbewuste publiek van vandaag interesseren en laat je expertise zien
  • Om je spontaniteit en authenticiteit te behouden, vermijd het woord voor woord uit het hoofd leren van speeches.
  • Bekijk de TEDx richtlijnen en vereisten om ervoor te zorgen dat je presentatie voldoet aan de normen van het evenement.

Bij TEDx Amsterdam hebben we de sprekers geholpen hun proces van plannen, voorbereiden en oefenen van hun toespraak te verfijnen. Uiteindelijk waren ze allemaal in staat om vertrouwen op te bouwen in hun voordracht. Dit betekende dat ze op de dag van het evenement hun boodschap op een boeiende en plezierige manier met het publiek konden delen.

Nerveuze energie

Als TEDx spreker is het normaal om een verhoogd gevoel van druk te voelen om zo goed mogelijk te presteren. Het is niet ongewoon om te twijfelen en spijt te hebben dat je de kans om te spreken hebt aangenomen. Deze kans is echter cruciaal voor de ontwikkeling van je persoonlijke merk, je bekendheid en de promotie van je bedrijf. In plaats van je te laten overweldigen door nerveuze energie, kun je het zien als een positief teken dat je veel waarde hecht aan je toespraak.

De sleutel is om te leren hoe je deze energie in de juiste richting kunt sturen. Zo kan je je gemotiveerd en enthousiast voelt om te spreken. Met de juiste aanpak en voorbereiding kunt u niet alleen succesvol zijn, maar ook genieten van het proces voor, tijdens en na uw toespraak. Laat ons team van sprekerscoaches u helpen. Door een goed proces te ontwikkelen, kunt u uw potentieel maximaliseren en een memorabele toespraak houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Hier om u te helpen

Als u meer wilt weten over onze TEDx Spreektips, coaching diensten of een gratis consult wilt plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het is onze passie om sprekers zoals jij te helpen hun doelen te bereiken. Samen kunnen we je voorbereiden op je volgende publieke spreekkans, online of offline. Plan een gratis online consultatie.

This image has an empty alt attribute; its file name is Bill-with-TEDx-logo-870x1024.jpg