presentatietraining

Voorkom 90% leerverlies tijdens presentatietraining

Wat een verspilling van tijd en geld! Binnen een maand verliezen we ongeveer 90% van een nieuwe vaardigheid die we leren. Dat staat bekend als de Ebbinghaus-vergeetcurve. Dus je verliest misschien veel geld in het leren van een nieuwe vaardigheid, wanneer uiteindelijk niet veel van het materiaal wordt onthouden. Dus wat is de beste opstelling voor een effectieve presentatietraining? Bij de training van Speaking Arts International gebruiken we en leermethode die uw leerproces over meerdere weken verspreidt. Dat is beter dan een presentatietraining op één dag te proberen te leren.

Een persoon kan slechts zoveel op één dag leren. Het is dus veel beter om slechts een uur of twee te nemen om iets waardevols te leren en dat ene ding een tijdje te oefenen. Een week later, nadat je tijd hebt gehad om te consolideren wat je hebt geleerd, kun je daarop in de volgende les verder bouwen. Op deze manier leert en onthoudt u uw nieuwe vaardigheid. We noemen dit doorleren en het kan zelfs een follow-up sessie een maand na de laatste les omvatten.

In vorm blijven

We moedigen studenten ook aan om hun nieuwe vaardigheden, geïntroduceerd en geoefend tijdens de training, wekelijks en continu met elkaar te gebruiken, zodat ze fris en klaar voor gebruik blijven.  Een praktische manier om dit te doen is om een ​​sprekers club op te zetten met uw collega’s op het werk. Kom eens per maand samen lunchen om samen te oefenen. Het is vergelijkbaar met het opbouwen van je spieren in de sportschool. Nadat je spieren sterk zijn, blijf je trainen om ze in vorm te houden, nietwaar? Je spreekvaardigheid is als een spier die je ook in vorm moet houden. Als u wilt, kunnen we u helpen deze sprekers club op te zetten en zelfs te beheren.

Het is alleen maar menselijk om dingen te vergeten. En je bent tenslotte maar een mens. Het is alleen maar menselijk om het beter te willen doen en daarom kies je voor een effectieve presentatietraining over de gebruikelijke. Neem vandaag contact met ons op.