Bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen

Soft skills maken het verschil

Als bedrijf of als organisatie ben je voortdurend in beweging. Veranderingen in je branche volgen elkaar in een rap tempo op. Je bedrijf groeit en gaat voor het eerst de grens over. Of er vindt een reorganisatie plaats waardoor de samenstelling van je personeelsbestand ingrijpend wijzigt.

Al die ontwikkelingen vragen veel van je werknemers. Met de interactieve bedrijfstrainingen van Speaking Arts International houdt je je personeel veerkrachtig en gemotiveerd. Investeren in soft skills maakt krachtig. Zeker in een tijd waarin digitalisering blijft toenemen, kun je het verschil maken met een persoonlijke en creatieve benadering. Met collega’s nieuwe vaardigheden leren, is bovendien een ideale teambuilding activiteit.

Wij verzorgen de volgende trainingen: 

 • Tijdsmanagement
 • Teamwerk & teambuilding
 • Onderhandelen
 • Het gebruik van Engels in verschillende functiegebieden
 • Cross-culturele training
 • Sales
 • Presenteren van nieuwe producten + USP
 • Terug naar de missie van het bedrijf
 • Budgettering
 • Korte termijn – en strategische planning
 • Vergaderingen vormgeven en leiden
 • Parlementaire procedures
 • Facilitatievaardigheden
 • Train de trainer
 • Feedback/evaluatietraining
 • Sollicitatiegesprekken voeren en leiden
Bedrijfstrainingen, teambuilding en tijdsmanagement

Nieuwsgierig naar wat we voor jou of je bedrijf kunnen betekenen?
Neem nu vrijblijvend contact op.

Out of our box

Ook zo toe aan een extra verfrissende aanpak om de boel eens flink op te schudden?
Dit zijn voorbeelden van onderdelen die we kunnen toevoegen aan een training. Ze zijn ook afzonderlijk te boeken.

1.

Tai Chi

Beter spreken door tai chi? Jazeker! De Chinese beweegkunst is daar heel geschikt voor. Bij het beoefenen van tai chi focus je de volle aandacht op het uitvoeren van langzame en vloeiende bewegingen op het ritme van je adem. Die combinatie werkt stressverlagend voor lichaam en geest. Spreken vanuit zo’n ontspannen state of mind maakt een wereld van verschil.

2.

Karaktermaskers

Met een karaktermaskers-speltraining kun je op een luchtige en humorvolle wijze non-verbaal gedrag beter leren begrijpen. Tijdens een training ontwikkelen we korte scènes die gebaseerd zijn op de leef- en belevingswereld van de deelnemers. Aan bod komen vaardigheden zoals improviseren, uit je comfortzone stappen en authentiek durven zijn.

3.

Pubquiz teambuilding

Een ouderwetse spelletjesavond in een nieuw jasje. Onder leiding van een quizmaster van Speaking Arts International gaan collega’s in teamverband de strijd met elkaar aan. Zij beantwoorden vragen over het bedrijf of de organisatie waar zij werkzaam zijn en de diensten en producten waar zij dagelijks mee te maken hebben.

Cases

Speaking Arts International werd ingehuurd om de EMEA-conferentie van verkoopmedewerkers te verlevendigen. Tijdens de tweedaagse conferentie sprak Bill Monsour de deelnemers toe. De focus lag op het benadrukken van de gezamenlijke missie en het versterken van de teamgeest. Daarnaast stond Bill de andere sprekers op de conferentie bij en gaf hij hen tips en adviezen om het maximale uit hun presentatie te halen.

Oberthur Technologies
Begeleiding bij een conferentie

Acht professionals van Heineken volgden een tweedaagse presentatiecursus. Op dag 1 werden de basisvaardigheden van presenteren behandeld waarbij extra aandacht was voor het correct gebruik van Amerikaans-Engels. Op dag 2 stonden lessen in interculturele bewustwording en een karaktermasker-speltraining op het programma. Een maand later volgde een follow-upsessie van een halve dag.

Heineken
Een 2-daagse presentatiecursus met karaktermaskers

Twintig professionals van Fortis (nu ABN AMRO) dompelden zich twee dagen onder in de wereld van het onderhandelen. In een training onderhandelen, gegeven in het Amerikaans-Engels, maakten zij kennis met vijf verschillende stijlen van onderhandelen. Zij leerden hun eigen stijl herkennen en experimenteerden met stijlen die verder van hen afstonden. Theorie werd gekoppeld aan rollenspel, waarbij deelnemers leerden om zowel individueel als in teamverband succesvol te onderhandelen.

Fortis Bank
Een 2-daagse presentatiecursus met karaktermaskers

Klantervaring

Bill trad op als inspirational speaker op de conferentie voor mystery shoppers die ik organiseerde in Istanbul. Ik was meteen onder de indruk van zijn charme, creativiteit en oprechte manier van spreken. Zowel tijdens de voorbereidingen als op de conferentie zelf was Bill zeer professioneel. Als een ervaren spreker was hij zo attent om enkele tips met me te delen. Die hebben bijgedragen aan het algehele succes van de conferentie.

by Cristiani Cruz de Oliveira, Mystery Shopping Director at Intercampus

Praktisch

Al ons aanbod is tailor made. We bieden trainingen vanaf een uur tot trainingsprogramma’s van enkele maanden. Onze trainers stemmen de inhoud altijd af op het niveau van de deelnemers en de werksituaties waar zij dagelijks mee te maken hebben.

De trainingen vinden plaats op locatie. Incompany, op een trainingslocatie in de regio of in het buitenland. Bij sessies langer dan een uur zijn verfrissende pauzes noodzakelijk. De prijs van een training bestaat uit een vaste vergoeding per deelnemer en een uurtarief voor de trainer(s) op basis van de duur van het programma en het aantal deelnemers. Wij bespreken de mogelijkheden graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.